Food&Ball – Katowice Vlog #1

Tydzień przed rozpoczęciem festiwalu Restaurant Week Polska mieliśmy okazję uczestniczyć w kolacji dla Ambasadorów oraz Partnerów wydarzenia, które zorganizowało katowickie Food&Ball, które, jak być może wiecie z naszych licznych relacji bardzo lubimy i często wpadamy.

Tym razem mamy dla Was coś innego – po raz pierwszy możecie zobaczyć vloga z naszej wizty w Galerii Libero, gdzie mieści się restauracja. Poniżej prezentujemy również zdjęcia festiwalowego jedzenia wraz z opisem.

Zapraszamy do subskrypcji – wkrótce więcej gastro-vlogów 😊 !

Menu standardowe (mięsne)

1. Arancini z królikiem, szpinak, czosnek, oliwa szczypiorkowa, szczawik
2. Kurczak kukurydziany, kurki, parmezan, śmietana, oliwa truflowa, bulgur

3. Mus z białej czekolady, gruszka w winie, anyż (w menu A i B takie samo)

Menu wegetariańskie

1. Arancini z mascarpone, szpinak, czosnek, oliwa szczypiorkowa, szczawik

2. Boczniak królewski, quinoa, kalafior, palone masło

Na liczniku wybiła mi już “trójka” z przodu, ale energii i zapału mam jak niejedna ‘osiemnastka’ ;). Jestem miłośniczką sportów siłowych, dobrej kuchni (od paru miesięcy gotuję i jem wegetariańsko) oraz języka włoskiego. Kocham czytać (kryminały), robić zdjęcia (oczywiście jedzenia) oraz pisać (Gdziezjescnaslasku oraz dla bloga magazynu online V-mag - zapraszam!)
Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *