Placek – Katowice (kuchnia bezglutenowa)

Dzisiaj testujemy Restaurację Placek z Katowic (Rozdzieńskiego 88a) gdzie serwuje się wyłącznie bezglutenowe potrawy a wszystkie słodkości dosładzane są miodem/ksylitolem/erytrytolem. Próbowaliśmy m.in pizzy na spodzie kokosowym i owsianym. Jak smakowało? Sprawdźcie!

Placek, Rozdzieńskiego 88a, Katowice, 720 855 852

FB  Instagram WWW

Na liczniku wybiła mi już “trójka” z przodu, ale energii i zapału mam jak niejedna ‘osiemnastka’ ;). Jestem miłośniczką sportów siłowych, dobrej kuchni (od paru miesięcy gotuję i jem wegetariańsko) oraz języka włoskiego. Kocham czytać (kryminały), robić zdjęcia (oczywiście jedzenia) oraz pisać (Gdziezjescnaslasku oraz dla bloga magazynu online V-mag - zapraszam!)
Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *